Select Page

La Biblioteca Pública Municipal allarga a tota una setmana la celebració del Dia del Llibre, dilluns 23 d’abril, amb la celebració de diferents activitats que tenen com a objecte principal potenciar la lectura; així ho han donat a conèixer el regidor de Cultura, Diego Zaragozí i el bibliotecari municipal, Ignacio Beltrán.

Amb la retransmissió de la programació de Ràdio Altea a partir de les 10:00h des de la Casa de Cultura, instal·lació en la qual està ubicada la Biblioteca, transcorrerà el matí de dilluns, Dia del Llibre.

Com a responsable de Cultura, Diego Zaragozí ha assenyalat que una de les novetats de la present edició de la Setmana del Llibre és la primera sessió, d’un projecte de sessions mensuals, d’animació lectora per als usuaris del TAPIS que té per nom “amb Molt de conte i cap barrera “. Aquesta sessió es durà a terme el dimecres 25 a les 10h.

Dijous al matí, també a les 10:00h, es durà a terme una altra de les activitats noves, la Bebeteca, una sessió d’animació per a nadons d’entre 6 i 24 mesos. Segons ha comentat el responsable de la biblioteca, “és de les animacions més xules que he vist. La fa un grup de psicòlogues de Gata i val la pena assistir “.

Dijous a la tarda a les 20:00h es donarà continuïtat al cicle Llibres a la Primavera, amb la presentació de la Revista Sarrià amb el monogràfic del 4t Centenari de la Carta Pobla d’Altea.

El divendres 27 d’abril l’animació lectora serà a través de tallers per a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 10 anys i  a més de tot això, del 23 al 27 la Biblioteca acollirà una exposició de l’obra literària de Maria Aurèlia Capmany i Manuel de Predrolo, per commemorar el centenari dels seus naixements.

Una variada programació que ha detallat el bibliotecari municipal, Ignacio Beltrán i el treball ha agraït l’edil de Cultura, Diego Zaragozí; qui ha animat als alteans i en especial als xiquets i joves a participar de la programació de la Setmana del Llibre

Pin It on Pinterest