Select Page

El complex esportiu Joan Montiel acollirà aquest homenatge al futbolista local

El camp de futbol d’Altea la Vella es tornarà a posar en funcionament, oficialment, el proper dissabte 21 d’abril a les 19 hores, amb un homenatge pòstum a Fernando Ripoll Borja, més conegut com “Ripollet”.

L’homenatge està organitzat pel fill de Ripollet, Pedro Ripoll, amb l’ajuda de Juanjo “el Rubio” i compta amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Altea a través de les regidories d’Esports i Altea la Vella, encapçalades per Pere Barber i Mari Laviós , respectivament.

Segons va explicar Pere Barber, “des del principi de les obres teníem clar que el dia de la re-obertura del camp de futbol d’Altea la Vella s’havia de fer algun esdeveniment relacionat amb el poble, i no hem trobat millor manera que aquesta; un homenatge a Ripollet, el futbolista que va portar el nom d’Altea la Vella amb tant orgull “.

“Vull agrair a Pedro Ripoll, fill de Ripollet, tota la feina que ha fet per poder organitzar aquest homenatge, ja que buscar a tota la gent que ha tingut relació amb Ripollet em consta que no ha estat una feina gens fàcil”, ha conclòs el regidor d’Esports.

Pin It on Pinterest