Select Page

El proper 18 d’abril a Palau Altea tindrà lloc l’espectacle “Impossible” de màgia en anglès que la regidoria d’Educació ha triat per oferir als alumnes dels cinc col·legis públics del municipi i els dos instituts; així ho han donat a conèixer l’edil d’àrea, Vicenta Pérez i David Climent, un dels protagonistes de l’espectacle.

“Com tots els anys, des de la regidoria d’Educació plantegem un espectacle en anglès per a Primària i Secundària. Aquest any l’aposta la fem per un espectacle de màgia ja que pot aportar espectacularitat al moment i d’aquesta manera tan visual pot ajudar a que els xiquets i xiquetes siguen més receptius “; ha explicat Vicenta Pérez.

“L’anglès ha d’estar present en els continguts dels col·legis i aquesta és l’aposta que hem triat des de la regidoria”; ha afegit la regidora, qui ha detallat que es duran a terme dos passes, per motius d’aforament, que permetran reunir els alumnes per edats. Els alumnes als quals s’ha convidat a assistir són els de 3r a 6è de Primària i els de 1r a 4t d’ESO.

Per la seua banda, David Climent ha apuntat que l’espectacle “Impossible. Creuràs en la màgia” és un espectacle màgic-teatral en què ens vam reunir tres mags amb les nostres tres disciplines molt diferents de fer màgia i ho estem fent d’una manera molt didàctica perquè els xiquets a part de gaudir de la màgia puguen aprendre qui va ser el creador del que anomenem la màgia moderna; alguns dels mags més antics de la història; els més famosos; fem referència al S. XIX; a les ombres xineses, etc. “.

“Hem reunit moltes disciplines afins a la màgia dins d’un espectacle. Li donem el nostre toc teatral i didàctic perquè a més de divertir-se aprenguen i tot això ho fem en anglès perquè els tres mags som bilingües”; ha concretat David Climent.

Per Climent “és un plaer actuar a Palau Altea, un lloc de tant renom i volem agrair a l’Ajuntament d’Altea i concretament a la regidoria d’Educació el que haja comptat amb nosaltres. Esperem que tots els assistents gaudisquen, aprenguen i sobretot que isquen creient en la màgia i gaudint d’un espectacle en anglès d’hora i mitja”; ha conclòs David Climent.

Pin It on Pinterest