Select Page

En el matí d’ahir van tenir lloc a Altea els tallers d’hospitalitat, organitzats per Turisme, per al personal de l’administració pública que, d’una o altra manera, interactua amb la ciutadania i amb les persones que ens visiten. Els departaments de OAC, Oficina d’Atenció a la Ciutadania, Cultura, Turisme, Comerç, Conservatori, Centre Social i Policia Local han assistit a aquesta jornada, als que la regidora de Turisme, Anna Alvado, donava la benvinguda.

Arran de la jornada de sensibilització realitzada a Altea el 12 Març, són diverses les empreses, entitats i associacions que han mostrat el seu interès en realitzar aquests tallers a les seues instal·lacions. El Club Nàutic d’Altea, el Càmping Cap Blanch, l’Hotel Cap Negret, l’Altea Club de Golf i l’Ajuntament d’Altea, ja els han realitzat o els realitzaran en els pròxims dies.

Alvado manifestava que, “s’estan portant a terme tallers formatius en les principals destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana i m’enorgulleix veure que, després de la realització de la jornada de sensibilització en el nostre municipi, Altea s’ha postulat com la població que més tallers realitzarà. Ja s’han concretat 6 sessions, en les quals participaran diferents empreses del sector i el personal de l’administració pública “.

“Compartisc totalment les paraules del secretari autonòmic de l’AVT, Francesc Colomer, quan diu que l’hospitalitat té a veure amb la nostra manera de ser i la nostra cultura, però també hem de veure-ho com un valor que ens reporta economia. L’hospitalitat va més enllà d’una paraula, és un valor d’excel·lència i qualificació professional que volem divulgar “, declarava la regidora de Turisme, que afegia, que” és aquest valor el que ha d’impregnar a Altea, per aconseguir que les persones que ens visiten gaudisquen d’una experiència meravellosa que els incite a tornar “.

L’edil agraïa la participació, en aquests tallers, “de totes les persones que valoren la importància d’aquest tipus d’accions realitzades des de Turisme i que tenen a veure amb el posicionament de la nostra destinació turística com un referent de qualitat i, en aquest cas, d’hospitalitat “; així com també felicitava a l’empresa, Globaldit, i a Andrés Mínguez, responsables de la realització d’aquestes sessions, “per la seua professionalitat i bon fer”.

Pin It on Pinterest