Select Page

El dia gran de les “Festes de Sant Vicent” va reunir ahir dilluns 9 d’abril, a l’ermita del Captivador de La Nucia, als tres alcaldes de les localitats implicades en la festa: Jaume Llinares, alcalde d’Altea, Vicente Arques, alcalde de l’Alfàs del Pi i Bernabé Cano, alcalde de la Nucia. Amb la romeria, missa i danses finalitzaven aquestes “Festes de Sant Vicent 2018”.

Autoritats, regidors i veïns de les tres poblacions de la Marina Baixa s’han “agermanat” un any més sota el pi centenari i l’ermita del Captivador per celebrar el “Dia de Sant Vicent Ferrer”. L’ermita de Sant Vicent del Captivador està ubicada en un encreuament de camins entre Altea, l’Alfàs del Pi i Altea, el que fa que la seua festivitat siga tradicional a les tres poblacions.

Aquest passat cap de setmana, del 6 al 9de abril, s’han celebrat les Festes de Sant Vicent de la Nucia 2018, en honor a Sant Vicent. Festivitat que ha finalitzat el dilluns 9 d’abril.

Aquestes intenses festes de quatre dies han comptat amb diversos actes: danses, albaes, cursa pedestre, volta a peu, curses infantils, pilota valenciana, activitats infantils, música rock, activitats al CEM Captivador, romeria i missa. Aquest any la climatologia ha acompanyat i s’han desenvolupat tots els actes del complet programa de festes.

 

Pin It on Pinterest