Select Page

L’edil de Sanitat, Diego Martínez, ha ixit al pas de les declaracions realitzades pel Grup Municipal Popular respecte al tancament del consultori mèdic del Pòsit responsabilitzant a l’actual Equip de Govern del mateix. Sobre això, Martínez ha estat contundent, “no és cert que el PP s’haja esforçat per mantenir la continuïtat del Posit, sinó que mai s’han preocupat de cercar una veritable solució perquè els usuaris tant del Posit com d’Altea la Vella no vegen , diàriament, minvada la seua qualitat tant en atenció com en competències en qüestió de salut “.

Diego Martínez ha afirmat que “fa anys es ve arrossegant una problemàtica que el PP durant tot el seu mandat s’ha negat a solucionar i ara ens volen fer creure que s’ha esforçat per mantenir-lo obert i l’únic que ha fet és mantenir la postura fàcil a la qual ens tenen acostumats, és a dir, no solucionar res i que el temps passe incrementant així el problema “.

Segons l’edil de Sanitat “s’estan estudiant, al costat del Departament de Salut de la Marina Baixa, diferents propostes ja que l’objectiu de la regidoria de Sanitat és que tots els veïns i veïnes d’Altea i Altea la Vella tinguen els mateixos serveis mèdics en qualsevol dels seus centres “.

Per a l’edil de Sanitat, “amb la situació actual hi ha una clara diferència entre uns ciutadans i altres, cosa que cal evitar perquè tots hem de poder gaudir d’una atenció sanitària en les mateixes condicions.”

Pin It on Pinterest