Select Page

La regidoria de Medi Ambient convida a tota la ciutadania a unir-se a la iniciativa apagant els llums de 20:30 a 21:30 el proper dissabte 24 de març

Dissabte que ve es produirà una nova apagada mundial contra el canvi climàtic en què Altea també participarà apagant els llums de la Casa de Cultura, el Palau dels Esports i Ajuntament durant una hora. Concretament de 20:30 a 21: 30h.

Com a responsable de la regidoria de Medi Ambient, Beatriu Nomdedéu ha instat la població a participar de la iniciativa i contribuir així a la lluita contra el canvi climàtic.

“L’Hora del Planeta” és una iniciativa global del Fons Mundial de la Natura que busca que governs, nacions, empreses, institucions i persones assumeixin el seu compromís quotidià amb el medi ambient. La intenció és exigir pràctiques més eficients i responsables en l’ús de l’energia i dels recursos naturals per així reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle i mitigar el fenomen de l’escalfament global.

Nomdedéu ha explicat que “és una campanya en la qual el municipi d’Altea fa diversos anys que col·labora apagant els llums dels edificis municipals més emblemàtics i anime a la ciutadania a participar”.


Pin It on Pinterest