Select Page

“El 2 °. Saló Internacional d’Activitats Aquàtiques MEDSEA organitzat pel Patronat Costa Blanca, ha rebut, principalment, visitants de la Comunitat Valenciana i de la Regió de Múrcia, tant joves com famílies que s’han interessat, sobretot, per les activitats de caiac, snorkel i busseig en la nostra badia “; ha declarat l’edil de Turisme i Comerç Anna Alvado, qui ha fet un balanç positiu del pas d’Altea per aquesta fira.

L’estand d’Altea ha estat atès per representants de 9 empreses del sector nàutic de la nostra localitat així com per personal del departament de Turisme. Anna Alvado ha agraït personalment a totes les empreses el seu esforç a acudir a aquesta fira, un any més, que pretén ser un referent a nivell nacional i internacional.

Diverses han estat les activitats organitzades i realitzades per l’estand d’Altea en aquesta fira. Entre elles, l’edil d’àrea ha destacat “l’èxit del baptisme de busseig impartit pel Centre de Busseig Celacanto, dissabte a la vesprada, en què 7 visitants van poder gaudir, de manera totalment gratuïta, del primer contacte amb el món subaquàtic “.

“Una de les activitats més divertides de diumenge a la vesprada ha estat la demostració, per part del personal de CH Pràctiques Nàutiques, de com posar-se un vestit integral de salvament en menys de 2 min a la piscina d’activitats de superfície”; ha afegit Alvado, qui ha agraït també a la regidoria de Medi Ambient “per l’oportunitat de presentar la interessantíssima conferència, Els dofins de la Serra Gelada, investigació i protecció, a càrrec de Russell Hollingworth de l’Associació Tritó. Els assistents han pogut conèixer les diferents espècies de dofins que es poden albirar a la Badia d’Altea, els seus costums així com el seu cens i els mètodes utilitzats per al seu estudi “.

Pin It on Pinterest