Select Page

Dimecres passat el Director General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo Soler i l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, acompanyats per tècnics de la Conselleria i els regidors de Infraestructures, Altea la Vella i Urbanisme, supervisaven les obres de millora que s’estan duent a terme en aquests moments en el principal accés a Altea la Vella. Durant la visita van estar acompanyats pels regidors d’Urbanisme, Inma Orozco; d’Infraestructures, Roque Ferrer; Altea las Vella, Mari Laviós, entre altres. Després de la visita, l’alcalde feia una valoració positiva de com estan transcorrent aquestes obres.

Segon l’alcalde d’Altea, “vam estar veient in situ les obres de millora dels accessos a Altea la Vella i Serra d’Altea, recorrent tot el trajecte de les obres. Hi ha alguns detalls que corregir i millorar en l’obra i vam voler que ens donessen l’autorització i complicitat per poder resoldre cada un dels problemes que es generen i que es donen principalment en l’accés als habitatges, o en zones d’arbrat que volem conservar “, assenyalava Jaume Llinares.

“La predisposició del Director General i dels tècnics és completa i és un motiu de satisfacció el que l’obra estiga en marxa i en mes o mes i mig Altea la Vella tinga els seus accessos millorats amb més seguretat i una vorera que anirà fins a les Mimosas, convertint la zona en un lloc de passeig per als veïns “; ha afegit Jaume Llinares.

El primer edil alteà ha explicat que “la marxa de les obres està complint el seu procediment i els detalls de les possibles dificultats que sempre hi ha en l’adaptació de les obres públiques a les propietats privades tenen el vistiplau de la Conselleria per a ser solucionats”.

Jaume Llinares concloïa agraint la visita i “la confiança que se’ns dóna per a facilitar el procés de les obres”.

Pin It on Pinterest