Select Page

Un any més, la Regidoria de Turisme i Comerç dóna suport a les empreses alteanes del sector nàutic acudint al 2n Saló Internacional d’Activitats Aquàtiques, MEDSEA; que tindrà lloc del 16 al 18 de març al pavelló I de la Institució Firal Alacantina. Divendres 16 l’horari d’obertura de la fira serà de 16:00 a 20:00h, ampliant-se el dissabte 17 i el diumenge 18 de 10:00 a 20:00 h.

Altea, sota la marca Visit Altea, compta amb un gran estand de 27 metres quadrats en el qual seran presents als 2 clubs nàutics de la nostra localitat i 7 empreses més del sector, que atendran els visitants per donar-los a conèixer les diferents activitats que poden realitzar i gaudir en la nostra badia. Sortejos d’experiències nàutiques, baptismes de busseig i una xerrada sobre l’estudi de dofins al nostre medi marí són algunes de les activitats que Altea aporta a la fira.

La responsable de Turisme, Anna Alvado manifesta que, “aquesta fira ens ofereix una fantàstica oportunitat per promocionar la gran oferta aquàtica sostenible que tenim a Altea com ara, pàdel surf, caiac, kitesurf, windsurf, busseig, apnea, snorkel, vela, surf, etc. hem d’incidir en la promoció d’Altea, com a destinació nàutic sostenible ja que tenim un entorn que hem de cuidar i protegir per poder gaudir-ne “.

Les activitats respectuoses amb el medi marí tornen a ser les protagonistes en aquesta fira, aglutinant totes les activitats en què les persones puguen estar més en contacte amb el mar i de la manera més natural possible. En aquest sentit, a l’estand alteà estarà present el Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Altea, informant sobre les bones pràctiques mediambientals a tenir en compte per poder gaudir del nostre entorn d’una manera respectuosa i sostenible.

Després de l’èxit de la primera edició, tant la durada de la fira com l’espai expositiu s’han ampliat aquest any, comptant amb diferents piscines a les que tindran lloc exhibicions, concursos, proves de material o baptismes de busseig o apnea. MEDSEA compta amb la participació de més de 100 expositors, un 20% més que en la primera edició.

Alvado agraeix la presència a la fira a les empreses del sector; “Agraïsc la participació de les 9 empreses alteanes que han volgut estar presents a la fira, d’aquesta manera Altea té molta més visibilitat i el treballar de manera conjunta garanteix que l’assistència a la fira siga tot un èxit”.

Pin It on Pinterest