Select Page

Seguint amb la política participativa de la Regidoria de Turisme, el passat dilluns 5 de Març, tenia lloc una reunió amb el sector nàutic per preparar, entre altres assumptes, la fira MEDSEA, que tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 en IFA Alacant.

A aquesta reunió, també va assistir la regidora de Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu, qui comentava que “l’embarcació de vigilància marítima ja està en funcionament, sent la seua tasca principal informar i recomanar l’ús de bones pràctiques a la nostra badia”.

Per la seua banda, les empreses manifestaven la seva satisfacció per l’inici d’aquest servei i sol·licitaven més vigilància a la zona propera a la costa per part de la Policia Local, tal com es desenvolupa en altres municipis. En aquest punt, Alvado es comprometia a tractar aquest tema amb el departament de Seguretat Ciutadana i Platges per poder donar, entre tots, una millor i més àmplia vigilància.

Un altre dels punts de l’ordre del dia va ser l’assistència de l’Ajuntament de Altea, els propers dies 16, 17 i 18 de març, a la II Saló Internacional de Activitats Aquàtiques, MEDSEA, que tindrà lloc a la Institució Firal Alacantina IFA, en la primera edició Altea també va estar present. De nou, les empreses alteanes han donat suport a aquesta iniciativa i Altea estarà. Participarà amb un gran estand al costat de 9 empreses del sector, que, a més d’atendre el públic assistent, realitzaran algunes activitats a les piscines de la fira i sortejaran experiències nàutiques a la nostra badia. La fira MEDSEA ha ampliat el seu espai expositiu i segueix apostant per totes les activitats que es puguin desenvolupar en el medi marí de la manera més respectuosa possible, tractant de molestar el menys possible als seus habitants. Per això, en aquest saló, tenen cabuda: el submarinisme, snorkel, apnea, caiac mar, així com el surf i totes les seves variants Kite, wind, pàdel, etc.

Alvado manifestava “la necessitat d’estar presents en aquest tipus d’esdeveniments, ja que no podem viure d’esquena al mar. El sector nàutic és un pilar molt important en l’economia local i hem de donar-li suport, fomentant, sempre, les activitats nàutiques sostenibles i respectuoses amb el nostre entorn “.

La regidora, Anna Alvado, va mostrar els esborranys dels fullets renovats de snorkelling i submarinisme, que es presentaran a la fira, donant així resposta a les peticions dels turistes tant en fires com a les atencions que es realitzen a la Tourist Info, ja que són dels més demandats.

Alvado també va animar les empreses del sector nàutic a assistir a la xerrada-presentació que l’AVT realitzarà a Altea el proper dilluns 12 de març a les 10 h al CEAM, en la qual el secretari autonòmic de la Agència Valenciana de Turisme presentarà la campanya “Encomana el teu hospitalitat “, programa amb el qual es pretén millorar l’actitud de servei del personal en contacte amb els turistes i de la ciutadania en general, contribuint a fer de la Comunitat Valenciana i d’Altea un destinació reconeguda pel seu caràcter hospitalari.

La Regidora de Turisme no va voler desaprofitar l’oportunitat per felicitar públicament al gestor del Club Nàutic d’Altea, Ximo Such, per la organització de la Regata 200 milles a 2, que ha estat tot un èxit.

Pin It on Pinterest