Select Page

Multitudinària resultava la marxa contra el càncer de mama celebrada en el matí d’ahir diumenge a Altea. Més d’un miler de persones donaven suport la iniciativa participant en la mateixa. La Marxa, organitzada per Anémona, va comptar amb el suport de l’AECC i entre els assistents es va poder veure a les responsables de les dues associacions; a l’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares i diversos dels edils de la corporació municipal; a més de desenes de persones que han patit directament o indirectament la malaltia.

Aquesta marxa és un símbol més de la solidaritat d’Altea i Comarca en aquest tipus d’iniciatives socials, que tenen com a finalitat ajudar els altres en moments delicats. Com és el cas de Anémona que presta ajuda psicològica a dones que pateixen càncer de mama.

La marxa donava inici a les 10:30h a la Plaça de l’Ajuntament d’Altea, recorria el Passeig Sant Pere, i la carretera de l’Albir, acabant al carrer Filarmònica.

Pin It on Pinterest