Select Page

La passada setmana tenia lloc la selecció dels artesans participants a la Mostra d’Artesania 2018, que aquest any es desenvoluparà del 28 de març a l’1 d’abril i del 30 de juny al 2 de setembre. La Mostra comptarà amb la presència de 18 artesans, dels quals 17 han estat seleccionats d’entre els 24 que aquest any han presentat sol·licitud i l’altre restant entra directament per ser el premiat per UNART en 2017. Així ho ha explicat el regidor de Cultura i president del jurat seleccionador dels participants, Diego Zaragozí.

“La selecció dels participants s’ha dut a terme tenint en compte criteris de qualitat artística, originalitat i el grau de manipulació artesanal que tenen els productes”; ha apuntat el responsable municipal de Cultura, que ha revelat que “l’edició d’enguany es caracteritza per una important renovació en els participants, de manera que es podran trobar moltes novetats”.

Diego Zaragozí ha animat a visitar la Mostra durant la Setmana Santa i gaudir de la gran qualitat que presenta; “Una qualitat i singularitat que la fan estar entre les millors manifestacions artesanals del territori nacional”.

Seleccionados Mostra d’Artesania 2018

Pin It on Pinterest