Select Page

Els cinc grups que conformen la Corporació Municipal de l’Ajuntament d’Altea, reunits en Sessió Plenària, han votat a favor de l’adhesió d’Altea al Pla Autonòmic “Edificant” per el que els Ajuntaments duran a terme millores en els centres educatius amb el suport econòmic de la Consellería d’Educació.

Després del debat entre Oposició i Govern per qüestions puntuals de la convocatòria, Compromís, PSPV-PSOE, Altea amb Trellat, PP i CIPAL han recolzat una proposta que permetrà que tots els centres educatius públics del municipi porten a cap millores en les seues infraestructures.
Com ha explicat l’edil d’Educació, Vicenta Pérez, “les prioritats han sigut marcades pels mateixos centres a través dels seus consells i després han sigut portades al Consell Municipal Escolar que és qui ha d’aprovar quins van ser els projectes què ha d’incloure “Edificant”. Una vegada adherits al Pla, Conselleria serà qui autoritze aquests projectes”, va destacar l’edil d’Educació.

Quant a la prioritat dels projectes, l’edil d’àrea va comentar que “el Consell Municipal ha acordat la prioritat d’aquests, però també s’ha decidit que els projectes de major magnitud, dificultat tècnica o administrativa no siguen un obstacle per a l’engegada d’altres menors, la qual cosa significa que la prioritat estarà viva”, va concloure Vicenta Pérez.
A més, entre altres punts en l’ordre del dia, el Ple va aprovar també per unanimitat l’adhesió al pacte valencià contra la violència de gènere i una moció sobre el dia internacional de la dona.

Pin It on Pinterest