Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha anunciat que un any més l’alumnat dels cursos tant d’infantil com de primària dels 5 col.legis públics alteans pastaran les seues pròpies mones de Pasqua. Una de les activitats, com resaltava l’edil del área, “que agrada molt als xiquets i xiquetes”.

 Vicenta Pérez destacava que “el fet de que es pasten i s’el.laboren les mones no és tan sols una activitat lúdica, sinó que obri en l’alumnat diferents vesants com l’igualtat, ja que totes i tots cuinen. És important també el coneiximent de les nostres costums i que puguem mantindre aquest dolç tradicional que abans era fet per les nostres iaies”.

 Vicenta Pérez ha informat que al llarg de la propera setmana, concretament del 5 al 8 de març será quan es realitze aquesta activitat, cada dia en un centre escolar, desenvolupat-se des de primera hora. Tal com ha explicat la pròpia regidora, ‘’a primera hora els escolars pastaran la seua mona, es recolliran a mig dia una vegada pastades i fetes totes les mones, i es tornaran ja a l’escola cuites, així els forners i forneres per un dia podran portar a casa aquest dolç tradicional, encara que el que sol ocorrer és que se’l mengen abans”

Pin It on Pinterest