Select Page

El Consell de Comerç i Turisme, respectant la seua naturalesa participativa, constitueix la segona Taula de Treball sectorial. La primera va ser la Taula de l’Ocupació de la Via Pública i en aquest cas es crea la del Pla de Dinamització Comercial. Dijous passat dia 8 va tenir lloc la primera reunió d’aquesta Taula, que s’encarregarà de definir les principals accions comercials proposades en el full de ruta de l’estudi comercial realitzat l’any passat i que es duran a terme a curt i mig termini.

Una de les primeres accions que es realitzaran serà la de millorar la senyalització de l’aparcament i el trànsit rodat, i fomentar el transport sostenible. Per desenvolupar amb èxit aquesta tasca s’elaborarà un estudi detallat de les zones de pàrquing existents al nostre municipi indicant, a més de la seua ubicació, les places de què disposa cada pàrquing, senyalitzant també les lliures. Dins d’aquesta proposta, s’acorda mantenir converses tant amb l’empresa de transport públic, amb l’objectiu d’ampliar horaris i millorar la connexió amb la comarca, així com amb les concessionàries dels pàrquings privats, per iniciar campanyes de promoció i ampliació d’horaris . Sobre això, la responsable de Comerç, Anna Alvado, ha manifestat que “aquestes accions són molt importants per potenciar el comerç local. Hem de ser capaços de visibilitzar les diferents zones d’aparcament existents a Altea i facilitar l’accés a les mateixes “.

Una altra acció que la Taula considera interessant dur a terme és millorar l’atenció i serveis de valor afegit al client com, per exemple, desenvolupar un itinerari formatiu en posicionament online i realitzar un mapatge web de comerços i empreses per eix d’activitat. La Regidora de Comerç, Anna Alvado, ha indicat que “aquesta última acció ja s’està realitzant per part del departament de Turisme, amb la reestructuració que s’està fent al web municipal Visit Altea, però des del departament de Comerç revisarem les dades perquè la informació estiga sempre actualitzada “.

L’estudi realitzat va reflectir també, que l’horari comercial existent en els comerços d’Altea es considera insuficient, tant entre consumidors habituals com a visitants, “de manera que en les pròximes reunions aquest serà un dels temes que abordem a la Mesa de treball, ha conclòs Anna Alvado, responsable municipal de Comerç i Turisme.

Pin It on Pinterest