Select Page

L’edil de Benestar Social, Diego Martínez, ha informat aquest mateix matí sobre el tancament de l’alberg que en vista a l’ona de fred s’hi havia instal·lat en les dependències del Centre Social.

Segons el mateix regidor “l’alberg ha estat funcionant des de dijous passat fins ahir dilluns, però en cas d’una nova baixada de temperatures o qualsevol altra emergència està tot preparat i coordinat amb diferents entitats perquè en qüestió d’hores es puga tornar a instal·lar”.

En total han sigut 15 persones al llarg dels 5 dies els qui han fet ús de l’alberg d’emergència que a més de recer oferia tant desdejuni, menjar i sopar, com a roba o productes d’higiene a més d’assistència sanitària.

Diego Martínez se sent molt satisfet del resultat d’aquest treball de col·laboració i cooperació entre el departament de Benestar Social i les diferents associacions que han participat afirmant que “és molt gratificant veure com la solidaritat i les ganes de donar tot pels qui més ho necessiten han donat com a resultat l’alberg d’emergència”.

Pin It on Pinterest