Select Page

El proper diumenge 11 de febrer, a partir de les 10: 00h, el Centre Juvenil acollirà l’activitat mediambiental, “Dia de les zones humides al riu Algar”. Una jornada organitzada per Laura Hernández i Toni Mulet, que compta amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient.

En el transcurs de l’activitat es podrà gaudir d’una visita guiada pel riu Algar; jocs a l’aire lliure; taller de “reclams”; aperitiu i més sorpreses.

És una jornada oberta a totes les edats i des de l’organització es recomana als participants portar roba còmoda i aigua.

L’edil de Medi Ambient, Beatriu Nomdedéu ha convidat a la participació comentant que, “aquesta és una molt bona oportunitat de gaudir del medi ambient coneixent més de prop els detalls que alberga el nostre riu Algar, el pulmó verd d’Altea més proper al nucli urbà “.

Pin It on Pinterest