Select Page

El regidor de l’àrea, Diego Martínez, insta la ciutadania a que acudisca a aquesta important cita, ressaltant que “és de màxima importància ja que amb cada donació es poden salvar fins a 3 vides”.

Martínez ha recordat que per ser donant cal complir una sèrie de requisits i ha explicat que “qualsevol ciutadà o ciutadana pot acudir a donar sang de forma esporàdica o bé sol·licitar el seu carnet de donant, tan sols s’han de complir una sèrie de requisits com tenir entre 18 i 65 anys, a més de pesar més de 50kgs i no cal anar en dejú per poder donar “.

Diego Martínez ha destacat que “Altea ha estat sempre una localitat molt solidària en aquest aspecte, ja que en cada campanya de donació a Altea s’augmenta el nombre de donants, aconseguint una de les xifres més altes de la província d’Alacant”. Motiu pel qual, l’edil ha volgut animar a la població a que el proper dijous 8 vagin al CEAM, entre les 16:30 i les 20: 30h, a aportar el seu granet de sorra en aquesta important causa.

Pin It on Pinterest