Select Page

Fins al pròxim 14 de febrer es podran presentar, a la Casa de Cultura d’Altea, les sol·licituds de participació en la Mostra d’Artesania 2018. La Mostra, que enguany es desenvoluparà del 28 de març a l’1 d’abril i del 30 de juny al 2 de setembre, comptarà amb la presència de 20 artesans, dels quals 19 seran seleccionats d’entre tots els que presenten sol·licitud i l’altre restant entra directament per ser el premiat per UNART en 2017. Així ho ha donat a conéixer el regidor de Cultura, Diego Zaragozí.


La sol·licitud, la documentació requerida i les mostres dels treballs a exposar, entre 5 i 8 originals, s’hauran de presentar a la Casa de Cultura, C/ Pont de Moncau 14, fins al dimecres 14 de febrer, inclusivament. En cas Que l’aportació siga presencial, s’ha de fer de dilluns a dijous en horari de 17.30 a 21.30. “La selecció dels participants es durà a terme tenint en compte criteris de qualitat artística, originalitat i el grau de manipulació artesanal que tenen els productes”; ha explicat el responsable municipal de Cultura, que ha recordat que l’artesà que vulga participar ha de tenir el carnet d’artesà en vigència, així com estar donat d’alta en l’epígraf corresponent de la Seguretat Social, almenys durant el període de la Mostra. Els resultats de la selecció es donaran a conéixer el 22 de febrer i podran ser consultats en www.altea.es.


Diego Zaragozí ha animat a la participació, així com ha posat en relleu una vegada més la gran qualitat que presenta la Mostra d’Artesania; “Una qualitat i singularitat que la fan estar entre les millors manifestacions artesanals del territori nacional”, segons el regidor de cultura d’Altea.

MostraArtesaniaAltea2018_Bases

Pin It on Pinterest