Select Page

L’entitat solidària amb seu a Altea, Corazón Exprés, ha rebut una subvenció de 3.000 €, que tal com ens informava el regidor de Benestar Social Diego Martínez, han invertit en la compra d’un vehicle furgoneta.

Diego Martínez afirma que “aquesta associació presta una gran labor social en el nostre municipi, ja que Corazón Exprés, entitat sense ànim de lucre és el fil conductor entre les entitats o persones que puguen o desitgen ajudar i les persones que més ho necessiten; col·laborant amb els col·lectius més desfavorits en prestar assessorament, ajuda, fins i tot portant aliments de primera necessitat, roba, etc. A més de fer-se càrrec, per exemple, de rebuts de llum, aigua, tramitacions bancàries entre molts altres aspectes”.

El també regidor de sanitat, Diego Martínez, ha explicat que el vehicle adquirit per Corazón Exprés amb la subvenció de 3.000 € que se’ls ha atorgat podran utilitzar-ho per a desplaçar-se fins als magatzems en els quals arrepleguen els productes i aliments que després reparteixen entre diverses famílies. Ara, contínua l’edil, “eixos desplaçaments que realitzaven en els seus vehicles particulars els podran fer amb la nova furgoneta”.

A més d’açò Diego Martínez ha volgut agrair a l’associació Corazón Exprés la gran labor que diàriament realitza en el nostre municipi, ja que segons paraules del mateix edil “gràcies a aquesta entitat podem arribar de forma molt més directa a moltes més persones que ens necessiten, ja que mitjançant Corazón Exprés s’agilitzen moltes vegades aspectes que per a les administracions ens és més complex dur a terme”. També ha volgut informar que, “qui estiga interessat a contactar amb aquesta entitat presidida per Magdalena López, tant siga per a prestar ajuda o perquè la necessita ho podrà fer mitjançant la web www.corazonexpres.org”.

Pin It on Pinterest