Select Page

El regidor d’Infraestructures, Roque Ferrer, ha informat de l’adquisició de ferramentes per a la brigada encarregada de portar el manteniment de la jardineria en l’empresa Pública de Desenvolupament Municipal (PDM).

Ha sigut el mateix Ferrer qui afirma que era més que necessari que es procedira a realitzar aquesta inversió per a dotar de maquinària específica professional a la PDM en lloc de què ho fera la mateixa Empresa Pública perquè així les labors que exerceix siguen més efectives.

La nova maquinària de la qual des d’Infraestructures s’ha dotat a la PDM s’ha adquirit en empreses locals, ja que destaca que és important comptar amb el sector empresarial alteà a l’hora de realitzar inversions destinades a la compra d’eines i màquines d’última tecnologia elèctrica com ara motoserres, suplidors d’aire per a utilitzar-les en zones de treball urbanes properes a habitatges y també s’han adquirit arnesos, pics i esperons per a pujar a mantenir vegetació d’altura i també un tallagespa, una desbrossadora i 5 bateries de motxilla.

Des d’Infraestructures, el seu responsable Roque Ferrer, ha volgut manifestar que els diners destinats a la compra de ferramenta no són una despesa sinó una inversió, que redundarà en una major seguretat i salut per als operaris de la PDM i ajudarà a generar menys molèsties a la ciutadania durant les jornades de treball de la brigada pel nostre poble, en eliminar les emissions de gasos contaminants i reduir-se l’impacte acústic de les ferramentes al medi ambient.

Pin It on Pinterest