Select Page

La Regidora de Comerç, Anna Alvado, ha fet entrega dels diplomes i premis de 200 € cadascun, als dos establiments guanyadors de la ruta de la tapa “Fruits de Tardor”. Guardons que en els dos casos han estat votats i escollits per les persones participants o ruters. Els premis han recaigut en el restaurant “Faré”, millor tapa lliure i bar “8 de Tapes”, millor tapa obligatòria.

Alvado, que ha felicitat els guanyadors pel premi, ha declarat, “els felicite no només per la tapa que han realitzat, sinó també per la feina ben feta que els ha portat a ser els més valorats en la ruta. Han sabut combinar els productes de temporada, amb un treball exquisit i a un preu de tan sols 3€”.

La regidora ha aprofitat l’ocasió per agrair a tots els establiments la seua participació en les quatre jornades que ha organitzat la Regidoria de Comerç durant el 2017 i ha recordat que ja està en marxa la 2a edició de la jornada gastronòmica, “El Plat de Calent” .

Anna Alvado ha convidat a la participació dient, “anime a tots els restaurants a participar en aquesta primera jornada del 2018, l’any passat va tenir molt bona acceptació i estem segurs que cada edició serà més profitosa per a la restauració alteana”.

Els restaurants que vulguen participar poden inscriure a l’Oficina de Comerç abans del dia 12 de Gener, però en aquests dies s’enviarà un mail amb les característiques de la ruta.

Pin It on Pinterest