Select Page

La regidoria de Comerç ha tornat a recordar que en fer les compres durant aquests dies en la localitat es podrà optar al sorteig de dos vals, de 150 € cadascun d’ells, per a gastar en el comerç local. Un concurs, el sorteig del qual es realitzarà el pròxim 10 de desembre en Radio Altea i en el qual participaran tots aquells que hagen presentat els seus tiquets de compra superiors a 30 €, en l’Oficina Municipal de Comerç, en la planta baixa de l’Ajuntament.

Per cada tiquet de compra superior a 30 € es rebrà una participació per al sorteig, i aquests poden ser d’articles adquirits entre l’1 de desembre i el 7 de gener a Altea.

Es tracta de l’últims dies de la campanya nadalenca i per açò l’edil de comerç, Anna Alvado, “volia animar a la gent a seguir comprant en el comerç local perquè enguany hem volgut premiar la iniciativa amb diversos sorteigs i descomptes, com el de la pista de gel, que estarà oberta fins al pròxim 14 de gener, i a més perquè tenim un comerç de molta qualitat i gran varietat”.

Recordar que el passat 22 de desembre va tenir lloc el primer sorteig de la campanya, resultant agraciats amb dos vals de 150 € cadascun d’ells, Jaume Cano i Elena Ferrando.

Pin It on Pinterest