Select Page

El dimecres 3 de gener, a les 17.00 hores, “La Burreta” del Carter Real passarà per Altea, realitzant el recorregut de costum, arreplegant les cartes dels xiquets d’Altea. I el dijous 4 de gener, estarà també a Altea la Vella a partir de les 17.00 hores, per a arreplegar les comandes dels xiquets i xiquetes d’Altea la Vella.

Tots dos actes estan coordinats per la Regidoria de Festes i compten amb el suport de la Federació de Moros i Cristians Sant Blai d’Altea i la Comissió de Festes de Santa Ana 2018.

En quant a l’arribada de les seues Majestats els Reis Mags d’Orient, s’estan ultimant els detalls perquè els xiquets i xiquetes d’Altea i Altea la Vella els puguen veure de prop i rebre de les seues mans els regals que han demanat per carta.

La seua arribada a Altea està prevista per a aquest divendres 5 de gener a partir de les 17.30 hores des de l’aparcament de Belles Arts, i a Altea la Vella un dia després, el dissabte 6 de gener a les 11.00 del matí des de el Centre Cultural.
De nou ambdues cavalcades de Reis comptaran amb la col·laboració de la Federació de Moros i Cristians Sant Blai d’Altea i la Comissió de Festes de Santa Ana 2018.

Pin It on Pinterest