Select Page

La regidoria de Festes, a carrec del regidor Vicente Ripoll, ha disposat les celebracions de Cap d’Any d’Altea i Altea la Vella amb el tradicional raïm de la sort, música, cava, cotilló i focs artificials. Les dues celebracions tindran lloc a la Plaça de l’Església respectiva a partir de les 23: 30h.

Una orquestra a Altea i un disjokey a Altea la Vella amenitzaran les festes, segons els detalls aportats per l’edil, qui ha agraït a la Comissió del Crist de la Salut i la Federació de Moros i Cristians, que a través de les Filaes que ostenten els càrrecs festers, col·laboraran en el repartiment de raïm, el cotilló i el cava.

Vicente Ripoll, com a regidor de Festes ha animat els veïns d’Altea a participar i gaudir de la festa i també com a responsable municipal de Seguretat Ciutadana i Trànsit ha recomanat “que aquesta nit siga el més tranquil·la possible. Són dies de consum d’alcohol, que cal prendre amb moderació perquè en cinc minuts, l’alegria de tota una nit es pot complicar”. Ripoll ha recomanat l’ús dels serveis públics de transport si s’ha begut i ha demanat tolerància i moderació “perquè són nits de diversió, però també són nits de molta responsabilitat”.

Pin It on Pinterest