Select Page

La planificació d’un menú saludable ha estat l’última de les xerrades ofertes dins les jornades sobre Alimentació i Sostenibilitat organitzades per la regidoria de Medi Ambient per a l’any 2017.

Durant aquesta conferència, Ana Zaragoza ha transmès el coneixement necessari per a la planificació de menús variats, equilibrats, complets i originals a les persones assistents i trasllada que l’alimentació sana també pot ser atractiva i apetitosa.

Donada l’acceptació i bona resposta de públic que han tingut les jornades, Medi Ambient ha anunciat que aquestes tindran continuïtat en el mes de gener, concretament el divendres 26 de gener a partir de les 20: 00h a la Casa de Cultura tindrà lloc la primera de les jornades sobre alimentació del 2018.

La cloenda d’aquesta jornada ha comptat també amb la col·laboració de l’historiador alteà Juanvi Martín Devesa que ha anunciat, al costat d’Ana Zaragoza, nutricionista-dietista i professora de la Universitat d’Alacant, la presentació del llibre que han escrit en comú: “Herència mediterrània “pel proper dia 11 de gener. Les persones assistents a aquesta clausura han conegut en primícia alguns detalls del projecte basat en l’origen i l’evolució de la nostra alimentació.

Beatriz Nomdedeu, regidora de Medi Ambient, ha destacat “la importància del coneixement en l’alimentació com a font de salut” al mateix temps que ha projectat “la necessitat de mantenir viva la memòria de la nostra història al voltant de la nostra cultura alimentària i els productes agrícoles que la conformen “.

Pin It on Pinterest