Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha adquirit aquesta setmana un nou vehicle per la Policia Local d’Altea mitjançant el procediment de renting. D’aquesta forma es modernitza el parc mòbil del cos policial, que a més de la renovació d’aquest furgó, també compta amb tres vehicles de seguretat i vigilància, un vehicle més per a medi ambient, quatre scooters para transit i vigilància, i dues motocicletes per a medi ambient.

En la presentació d’aquest nou vehicle va estar present l’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, el Regidor de Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll, i el Cap de la Policia Local d’Altea, Herminio Navarro.

L’edil de Seguretat Ciutadana va explicar que, “comptem amb un nou furgó per la policia local, exclusivament per a atestats, i està dotat amb tot el material per realitzar proves d’alcoholèmia i drogues”. Per a Ripoll és fonamental seguir realitzant aquest tipus de controls, ja que en “la condució la tolerància ha de ser zero i des de la Policia Local d’Altea s’està realitzant una bona labor en aquest sentit”.

Per la seva banda el cap de la Policia Local d’Altea, Herminio Navarro, destacava el pas avant que ha donat l’Ajuntament d’Altea en adquirir aquest vehicle amb l’última tecnologia. Segons Navarro, “ara ja comptem amb un equip de detenció de drogues d’última generació, ja que en aquest nou vehicle, en amb prou menys de 2 o 3 minuts, coneixem el resultat i ens detectarà fins a 6 substàncies toxiques diferents”. A més segons el cap de la Policia Local d’Altea, “en realitzar el control es pot detectar si un individu ha consumit algun tipus de droga dies abans, encara que no ho hagi fet poc abans del control”.

D’aquesta forma, aquest nou vehicle col·loca al Cos de la Policia Local d’Altea al capdavant de la provincia d’Alacant, ja que són molt pocs els municipis que compten amb aquest sistema tan avançat de control d’estupefaents.

Per acabar es va voler llançar un missatge de concienzació a la ciutadania en uns dies en els quals el consum d’alcohol és important, pels menjars o sopars que es realitzen, per la qual cosa es va convidar als conductors a no posar-se al volant, si és així, buscant alternatives per desplaçar-se.

Pin It on Pinterest