Select Page

Aquest any, amb la col·laboració d’ALCEA, va tenir lloc a l’Hotel el Tossal d’Altea el sopar de Nadal de Jovempa. El president de Jovempa, Guillermo Campos, el President d’ALCEA, Joan González i la Regidora de Comerç i Turisme Anna Alvado van assistir al costat de més de 60 persones, empresaris i empresàries d’Altea i de la resta de la comarca, a la presentació dels casos d’èxit i al sopar posterior.

En aquesta ocasió van ser dos empresaris alteans els encarregats d’explicar com gestionen els seus respectius negocis o entitats. D’una banda Ximo Such, Gerent del Club Nàutic d’Altea, i Paco Pérez, representant de l’empresa CtrlB. Ambdues presentacions van ser brillants i, entre altres qüestions importants, van destacar la seua aposta per l’eficiència energètica i el respecte al medi ambient que realitzen les seues empreses.

Cal destacar el treball realitzat per la Delegada de Jovempa Marina Baixa a Altea, Isabel Martínez, per l’organització i l’èxit de l’esdeveniment.

La Regidora de Comerç, Anna Alvado, va voler destacar en la seua intervenció, el gran treball realitzat per ALCEA. Segons Alvado, “em sent part d’aquesta associació, que va néixer gràcies a un grup d’empresàries i empresaris valents i amb ganes de treballar, que van fer cas a les meues reiterades peticions de crear una associació, davant la manca d’un teixit associatiu important en el nostre municipi”.

A més l’edil de comerç assenyalava que “és un orgull per a mi, veure tot el que han aconseguit en poc més d’un any de vida i com a mostra, l’esdeveniment organitzat aquesta nit. És l’associació de referència a Altea, i segueix creixent diàriament, impulsada per les ganes de treballar de les seues associades i associats, en pro del comerç local”, va concloure Alvado.

 

Pin It on Pinterest