Select Page

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altea, vist l’èxit de les visites guiades gratuïtes que es vénen organitzant al llarg de tot l’any i aprofitant el bon clima que podem gaudir en els mesos de tardor-hivern, ha organitzat sis noves visites guiades durant els mesos de desembre, gener i febrer.

Totes les visites tindran lloc en diumenge i sortiran a les 10:00h des de la Tourist Info situada al carrer Sant Pere 14.

La primera visita tenia lloc el passat 10 desembre i transcorria per Cap Blanch i els Arcs de la mà del guia local Joan Such. La segona de les rutes serà el proper diumenge 17 i es recorreran les partides Quintanes i Barranquet amb la nutricionista Anna Saragossa.

Al gener, el diumenge 14 es recorrerà el “Camí Reial”, per la partida L’Olla, de la mà de la biòloga Marina Rebeca Velasco. El diumenge 21 els participants descobriran Altea la Vella al costat del guia local Felipe Lozano.

Les visites del mes de febrer tindran lloc els dies 11 i 25. El dia 11 la ruta escollida és la del Riu Algar, acompanyats per Kiko Jorro i Juanfran Picó. Conclourà aquest cicle un recorregut pel Casc Antic d’Altea, el dia 25, guiat per l’historiador alteà Juanvi Martí.

La Regidora de Turisme, Anna Alvado ha mostrat la seua satisfacció per la realització d’aquest nou projecte important per a la desestacionalització del turisme. “Amb aquesta iniciativa vam crear un producte turístic nou en temporada baixa, que ens permetrà fer visible quan agradable és visitar i conèixer Altea en els mesos d’hivern”; ha declarat Alvado, qui ha aprofitat per “convidar a tota la ciutadania a participar d’aquestes jornades familiars, on a més de gaudir del nostre entorn, podem aprendre moltes qüestions interessants de la mà dels i les professionals que ens acompanyaran”.

Pin It on Pinterest