Select Page

Del 15 de desembre al 14 de gener, enguany a Altea es podrà gaudir d’una fantàstica Pista de Gel Natural situada en la Plaça de l’Ajuntament. Tindrà unes dimensions de 250 m2, coberta per una carpa transparent i comptarà amb zona de vestuari i il·luminació interior i exterior, animat amb música ambiente.

L’edil de Comerç d’Altea, Anna Alvado, comentava que “des del nostre departament hem apostat per aquest projecte perquè considerem que pot ser un fantàstic reclam comercial per a Altea, ja que atraurà al públic infantil, jove i adult d’Altea i comarca”.

Alvado manifestava que “aquesta inversió ha d’estar vinculada al comerç local per aqueix motiu s’ha arribat a un acord amb l’empresa, perquè es faça un 50% de descompte en l’entrada a tota aquella persona que present un tiquet de compra del comerç local, superior a 20€”.

Però en la localitat, a més de la Pista de Gel, aquest nadal es podrà gaudir de moltes activitats lúdiques en els carrers i places d’Altea i Altea la Vella. La presència de Papa Noel està assegurada aquest nadal, i amb el seu trineu atendrà a totes les xiquetes i xiquets que ho desitgen. També s’instal·laran jocs familiars i ninots gegants, i es realitzaran actuacions teatrals.

Anna Alvado manifestava que “com és habitual en els últims anys, també volem dinamitzar altres zones comercials importants en el nostre municipi com són Pont de Montcau, el Poble antic i Altea la Vella, per aqueix motiu anem a realitzar algunes de les accions comercials en aqueixes zones”.

Per a finalitzar l’edil alteana va voler animar a tots a venir al municipi, ja que són unes “dates molt il·lusionants per als més xicotets de la casa, i sens dubte serà una fantàstica oportunitat de gaudir d’Altea en Nadal”, va destacar Anna Alvado.

Pin It on Pinterest