Select Page

El pasat divendres tenia lloc a l’Ajuntament, la visita als quadres que amb motiu de Les Trobades es va realitzar a la plaça de l’Esglèsia. Vicenta Pérez, regidora d’Educació ha afirmat que amb motiu de La Trobada d’Escoles en Valencià que es va celebrar a la nostra localitat amb motiu del 400 aniversari de la Carta Pobla, la Universitat Miguel Hernández va voler col.laborar i involucrar-se, una col.laboració que com la pròpia regidora ha manifestat, culmina amb la creació una obra d’art que consta de 4 quadres panoràmics del punt principal del poble antic como és la Plaça de l’Església.

Vicenta Pérez, regidora d’Educació, qui es mostrava més que satisfeta perquè aquestes obres d’art estiguen exposades en l’Ajuntament, ha destacat la importància de la col.laboració de la UMH amb els diferents esdeveniments que es realitzen al nostre municipi i agraia eixa involucració.

Al mateix temps l’edil d’Educació convida a tota la ciutadania a que visite aquestes obres que com ha afirmat, es troben a l’Ajuntament que és la casa de totes i tots ja que “estos quadres tambén ens perteneixen a totes i a tots no tan sols pel que representen sinó per la importancia de que una vegada més Altea siga protagonista de l’art”.

El Vicedegà de la UMH, Ivan Albalate, afirmava que les Trobades són un acte important i per este motiu vam voler participar, per aixó junt alguns alumnes van decidir portar endavant aquest projecte conjunt de 12 pintors donant una visió de 360 graus de la plaça de l’Església.

Per la seua part, Antonio Hinojos, professor de la UMH, va destacar que l’ idea d’escollir la plaça de l’Església var ser el resultat de pensar molt quin seria el punt ideal, ja que a Altea “hi han molts racons inspiradors, però finalment es va escollir aquest per tot el que simbolitza i ha simbolitzat per al municipi i perquè així s’aprofitava l’esdeveniment per a que la gent puguera gaudir de l’art en directe”.

Hinojos volia destacar que amb aquesta obra s’ha fet algo totalment diferent, ja que han sigut 12 artistes treballant al mateix temps amb els inconvinents de logística que açó suposava en un pricipi però que finalment a conclós amb un conjunt de quadres caracterizats per l’art figuratiu que donen una visió circular de l’espai.

Pin It on Pinterest