Select Page

Demà dijous dia 30 tindrà lloc en el CEAM la presentació del Pla de Dinamització Comercial, gestionat per la regidoria de Comerç i que s’ha estat realitzant des del passat mes de Juliol.

Aquesta presentació servirà per a donar a conéixer el resultat d’aquest estudi i el full de ruta a seguir per a posicionar al sector comercial i hostaler alteà en el lloc que mereix.

Ha resultat evident la forta competència en els municipis limítrofs, especialment Benidorm i serà, aquesta, una de les qüestions que s’abordaran, la diferenciació respecte a aquest tipus d’espai comercial.

La Regidora de Comerç, Anna Alvado, manifestava que “hem de fer valdre, entre comerciants, ciutadania i administració pública, un espai únic i diferent de les grans superfícies, perquè tenim en el nostre municipi, el necessari per a aconseguir-ho, només cal desenvolupar els projectes adequats perquè açò siga una realitat”.

Les problemàtiques i oportunitats de tipus més general identificades tant per comerciants, com per hostalers i hostaleres, han resultat ser bastant homogènies, tant per zona com per activitat.
“Ens hem trobat amb dades sorprenents com les diferents percepcions que hi ha quant a l’oferta comercial existent, depenent si la realitza el comerç o el/la client, o entre el client local i el/la visitant”, segons Alvado.

En aquesta sessió, es presentarà un Pla d’Accions de Dinamització Comercial per a Altea, prenent com a base els resultats de les fases realitzades en aquests mesos, establint les línies prioritàries d’actuació i definint els potencials projectes de dinamització i reactivació comercial en el municipi.

Aquest Pla de Dinamització, està integrat per 8 fases, d’entre les quals s’abordaran temes tan importants com: la mobilitat, tràfic i aparcament, via pública i accessibilitat, identitat d’Altea i estètica del comerç local, atenció i serveis de valor afegit al client, nínxols de mercat no coberts, horaris comercials, etc.

Alvado feia una crida a la participació ciutadana, “convide a tota la ciutadania a participar, no solament a comerciants i hostalers i hostaleres, sinó a tota aquella persona que tinga inquietuds en el desenvolupament del comerç local i l’economia local”.

PRESENTACIÓ – PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL ALTEA

Pin It on Pinterest