Select Page

Anna Alvado, regidora responsable de Comerç, ha donat a conèixer el nom dels ruteros guanyadors de la ruta de la tapa “Fruits de Tardor”, resultants del sorteig celebrat aquest mateix matí a Ràdio Altea. Alvado ha felicitat els agraciats i ha agraït la participació, tant dels restaurants i bars col·laboradors com la dels ruters que van consumir més de 8.000 tapes en el transcurs d’aquesta iniciativa que concloïa el passat 12 de novembre.

El guanyador del sopar per a dos persones al Restaurant Faré, premiat per la millor tapa lliure, ha estat per Philippe del Valle. El sopar per a dos persones en “8 de Tapes”, guanyador del premi a la millor tapa obligatoria, ha estat per a Ángel Cantera de Frutos.

Els tres premiats amb 100 € cada un, a gastar en el comerç local, són, Rebeca Nevado Iglesias, Tac Krÿtenburg i Bill Mac Millan. I el guanyador de la visita maridatge i un pack degustació de cerveses artesanes Althaia ha resultat ser Juan José Ingelmo Rivero.

Els dos establiments premiats, “Faré” i “8 de Tapes” han estat elegits pels propis ruters amb les seues puntuacions i el premi per als mateixos és de 200 € cada un.

“Dels sis agraciats, tres són estrangers, el que demostra la gran participació dels mateixos en la ruta”; ha ressaltat Anna Alvado, qui ha tingut paraules d’elogi cap als establiments participants “perquè les tapes han estat fantàstiques per l’import que tenien de 3 €. El que demostra la professionalitat dels negocis, cosa que hem de posar en valor “.

Els premis podran ser recollits a l’oficina Municipal de Comerç, situada a la planta baixa de l’Ajuntament.

“Fruits de Tardor” era la quarta i última de les iniciatives gastronòmiques del cicle “sensacions que evoquen quatre segles d’història”, portada a terme en el present any.

Pin It on Pinterest