Select Page

L’edil de Cultura, Diego Zaragozí, felicita els nous músics i les seues respectives entitats, la Societat Filarmònica Alteanense i la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella

En aquest cap de setmana de celebracions en honor a la patrona de la música, Sta. Cecília, Altea, amb els seus dos bandes de música, tindrà una frenètica activitat. Les dues entitats, la Filarmònica Alteanense i la Recreativa d’Altea la Vella han preparat, com és ja costum, un programa d’activitats que inclou la incorporació oficial dels nous músics a les bandes. En el cas de la Filarmònica s’incorporen 19 músics i en el de la Recreativa seran 8 els nous membres que passen a formar part de la plantilla de la banda.

Una sonada i sonora notícia la de les noves incorporacions, que suposen un abans i un després en la vida d’aquests joves que veuen complerta la seua il·lusió de pertànyer a una de les dos bandes de música amb què compta Altea, per al que han tingut de superar un àmplia formació musical.

Joan Asensi Pastor, percussió; Joan Borja Cortés, trombó, Carme Borja Polvoreda, Clarinet; Jaume Borja Sivera, percussió; Josep Coello Martínez, saxòfon; Antonio Vicente Ferrer Pérez, tuba; Àngels Ferrer Rostoll, flauta; Carlota Gosalbes Martínez, percussió; Alex Jordà Carrión, saxòfon; Pere Lanuza Ramon, trompa i percussió; Maria Lagarray Pérez, clarinet; Irene Lloret Fernández, flauta; Cecilia López Saragossa, flauta; Helena Martínez Llorca, oboè; Victor Pérez Ivorra, trompa; Marc Ramon Ferrer, Trompeta; Marcos Rivera Cutillas, percussió; Rosa Ronda Pérez, flauta i Maria Zaragoza Ibi, flauta, són els nous músics de la Societat Filarmònica Alteanense, que des del passat mes de febrer han format part de la banda com educands.

En el cas de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella, a partir de dissabte 25 de novembre, tindrà entre les seues files com a músics ja oficials a Aila Valls Beneyto, saxòfon; Carles Cortés Pérez, trompa; Daniel Cantos Cánovas, trompeta; Elia Merenciano Durá, saxòfon; Joan Gomis Nadal, percussió; Sergio López Durá, percussió; Toni Bañuls Borja; clarinet i Vicente Ponsoda, saxofon.

Un any fèrtil pel que fa al nombre de nous músics es refereix. Nous músics que a partir d’ara formen part de la gran família bandística de la Vila Blanca.

Com a responsable de Cultura, Diego Zaragozí felicita els nous músics i les seues famílies per la seua incorporació a una de les dos entitats musicals i culturals amb més antiguitat d’Altea.

Zaragozí dona les gràcies també a la Filarmònica Alteanense i la Recreativa Musical d’Altea la Vella per l’activa tasca que durant tot l’any porten a terme al municipi.

Programa d’Actes:

Divendres 24

  • 20: 30h concert en honor a Sta. Cecilia a càrrec de la Banda Simfònica de la SFA, Coral Polifònica de la SFA i cor de nens a Palau Altea.
  • 19: 30h, al Centre Cultural d’Altea la Vella, audició de músics i educands de la SRM d’Altea la Vella.

 

Dissabte 25

  • 16: 00h desfilada i recollida de nous músics que s’incorporen a la SFA.
  • 18: 30h Missa en honor a Sta. Cecília, cantada per la Coral de la SFA, a l’Església Parroquial d’Altea.
  • 19:00 h desfilada des del Centre Cultural d’Altea la Vella fins a l’Església Parroquial de Sta. Anna.
  • 19:30 Missa solemne en honor a Santa Cecília a la Parròquia Sta. Anna.
  • 21:00 h al Centre Cultural d’Altea la Vella, Concert de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella i incorporació dels nous músics.

Pin It on Pinterest