Select Page

Així ho ha comunicat el consell d’Esports, Pere Barber; el president de la Federació Espanyola de Taekwon-do, Paco Ferrando, i el president del Club Gebaek d’Altea, José Luis Diego.

La Copa d’Espanya de Taekwon-do ITF d’Espanya se celebrarà al Palau dels Esports d’Altea els dies 2 i 3 de desembre. L’esdeveniment acollirà més de 300 participants de totes les comunitats autònomes. Hi haurà 5 àrees de competició i es començarà des de la categoria més baixa pujant fins arribar a les de Junior i finalment la de Sénior. A més, s’exercitaran totes les modalitats presents de Taekwon-do ITF.

D’aquesta Copa d’Espanya saldrà l’equip que representarà a la Federació Espanyola de Taekwon-do ITF al Campionat del Món d’Eslovènia del proper any.

Destaca la presència en el Campionat de Fernando Muñiz, alteano de 17 anys i alumne del Club Gebaek de Taekwon-do d’Altea que va aconseguir l’any passat la medalla de plata en el Campionat d’Europa i que el proper any anirà com a favorit dins del seu categoria.

Pere Barber Conselleria d’Esports ha volgut agrair a en nom de l’Ajuntament d’Altea “al club Gebaek i a la Federació Espanyola de Taekwon-do ITF l’haver pogut portar aquesta Copa d’Espanya a Altea”. A més ha volgut convidar a tots els alteans i alteanes “a acudir a aquest esdeveniment nacional perquè és una activitat molt interessant per veure i més si és la copa d’Espanya, pel que serà una competició d’un nivell superior”.

Per la seua banda el president de la Federació Espanyola de Taekwon-do, Paco Ferrando, ha valorat el treball conjunt amb la Regidoria d’Esports i amb el Club Gebaek “aquest esdeveniment va a quedar molt bé, els preparatius estaran a la altura i hi haurà una competitivitat i un nivell molt alt “.

Per últim, el president del Club Gebaek d’Altea, José Luis Diego, ha explicat que “s’ha parlat d’aquest projecte des de fa 4 anys, però per abarcar l’esdeveniment hem tingut que créixer com a club, en qualitat i en el nombre dels joves. Però per fi s’ha aconseguit amb el suport de l’Ajuntament i anem a ser els amfitrions amb molta il·lusió, amb una important oportunitat per a Altea i per al Club perquè és l’al·licient important per als nostres alumnes “.

Pin It on Pinterest