Select Page

La regidoria de Cicle Hídric, encapçalada per Roque Ferrer, invertirà 22.680,79€ en la instal·lació d’un dosificador de clorur fèrric a l’EDAR principal d’Altea, uns treballs que tindran una durada de 9 setmanes. Dels que s’ha demanat finançament extraordinari a l’EPSAR perquè són unes instal·lacions utilitzades per altres municipis com ara La Nucia, Polop de la Marina i Callosa d’en Sarrià.

Així ho anunciava l’edil de l’àrea qui ha informat que l’EDAR situada en el nostre municipi, vora el riu Algar, disposarà en breu d’un sistema de dosificació de clorur fèrric (FeCl3) que treballarà en l’arqueta de repartiment dels reactors biològics, que té una funció coagulant i eliminar mitjançant precipitació els elements no desitjats, per a aconseguir una qualitat superior de l’aigua regenerada per la depuradora i reduir així l’impacte sobre l’ecosistema del riu Algar i de la badia d’Altea.

En conclusió, d’aquesta manera atenem també la demanda encarida i justificada del sector agrícola, de millora de la qualitat d’aigua de reg que utilitzen en èpoques de sequera com la que estem patint des de 2014.

Pin It on Pinterest