Select Page

En el passat curs sobre obradors es va abordar una visió global i necessària per a la posada en funcionament d’una xicoteta empresa de transformació agroalimentària.

Marta Payà, de la plataforma CERAI, va ser l’encarregada d’informar sobre les necessitats legals i tècniques exigides per l’administració per a emprendre el treball de l’elaboració de productes alimentaris artesanalment, en les modalitats d’obrador individual o col·lectiu.

Aquest curs va ser finançat per la Generalitat Valenciana a través del Servei de Producció Ecològica, Innovació i Tecnologia; i organitzat per la Plataforma per la Sobirania Alimentària de València i CERAI, amb la col·laboració de la Regidoria d’Agricultura i Pesca de l’Ajuntament d’Altea.

Beatriu Nomdedéu considera que es va complir amb l’objectiu de divulgar la màxima informació sobre el tema als actors implicats: elaboradors/es artesans/es, projectes agroecològics, iniciatives de desenvolupament rural, perquè puguen interactuar amb l’administració amb coneixement de causa.

Pin It on Pinterest