Select Page

El torneig tindrà lloc el proper dissabte 9 de desembre al Centre Juvenil

Pere Barber, regidor de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, anunciava esta setmana el I Torneig de ‘la Fallera Calavera’ que tindrà lloc a Altea. El torneig es celebrarà al Centre Juvenil el proper dissabte 9 de desembre, i la inscripció és gratuïta, tan sols cal enviar un correu a juventudydeportes@altea.es indicant el nom, un telèfon i un correu de contacte.

La Fallera Calavera és un joc de cartes valencià, creat per Enric Aguilar, en el que poden participar de 2 a 5 jugadors per partida. Per guanyar, un jugador ha de reunir 5 cartes d’ingredient per poder cuinar una paella. Els participants poden utilitzar qualsevol de les cartes que componen la baralla per aconseguir-ho, ja que cadascuna té funcions específiques indicades en cada targeta. Existixen 27 cartes de tresor, 33 de batalla i 40 especials.

La participació està oberta a públic de totes les edats i es distribuirà el torneig en diferents partides, els jugadors aniran acumulant punts i al finalitzar, els dos jugadors amb més puntuació jugaran la gran final.

Per últim Pere Barber ha volgut convidar a tot el món “a participar d’este joc i del torneig que tindrà lloc en uns dies a Altea” a més a afegit que “quan es veu des de fora pot parèixer un joc ‘friki’ però si proves a jugar acabes enganxat ja que és un joc molt entretingut i divertit”.

La Regidoria, com ha informat Pere Barber, posarà a disposició dels participants algunes baralles per a poder participar, però aconsella a qui tinga baralla pròpia que es porte la seua.

Per a obtindre més información l’enllaç del Facebook de l’esdeveniment és el següent: https://www.facebook.com/events/145962082709215/

Pin It on Pinterest