Select Page

Des de la Regidoria de Benestar Social encapçalada per Diego Martínez, es posa en marxa “Nadal Entranyable”, un projecte per a que cap major estiga sol al Nadal.

L’ edil de l’àrea explica que “este projecte va dirigit a les persones majors empadronades al nostre municipi que visquen soles i que no tinguen familia o presenten conflictes greus amb aquesta i dificultats de socialització; per a que en els dies nadalencs no estiguen sols i puguen gaudir-los en compañía”.

Per a poder acollir-se a quest programa hi ha cumplir alguns requisits que el propi Diego Martínez detalla: Estar empadronat a Altea i residir a la Comunitat Valenciana, ser major de  65 anys o pensionista amb 60 anys complits, no tenir cap transtorn de conducta que puga afectar la convivencia en un centre residencial col-lectiu, valer-se per si soles en les activitats de la vida diària, viure a soles amb impossibilitat material de reunir-se amb amics i familiars.

A més, tal i com continua el regidor de l’àrea, les prestacions que ofereix aquest programa són; “estada del 23 al 27 de desembre al hotel Poseidón Playa de Benidorm en habitació doble amb bany complet, salons socials per a relitzar diferents activitats, excursions programades, transport d’anad i tornada, regim de pensió completa amb sopar especial en la nit de Nadal i el 25”.

Per a poder acollir-se a aquesta nova iniciativa s’haurà de sol.licitar al departament de Servicis Socials del 15 al 23 de Novembre i s’haurà de presentar el DNI, SIP i carta de pensió.

Diego Martínez ha manifestat que “activitats com aquesta són necessaries ja que hi han molts majors que diariament es troben assoles i en dies com els nadalencs eixa soletat encara es fa més gran, per aixó es posa en marxa aquest projecte”.

Pin It on Pinterest