Select Page

Divendres que ve, 24 de Novembre, molts comerços d’Altea celebraran el “Black Friday”; una iniciativa impulsada des de la regidoria de Comerç, que compta amb la col•laboració de Alcea, a través de la qual s’oferiran descomptes i regals sorpresa. La jornada tindrà lloc a l’horari comercial que cada establiment decideixi.

La Regidora de Comerç Anna Alvado convida “a tota la ciutadania a participar en aquesta jornada i beneficiar-se dels descomptes i regals que poden aconseguir, i als establiments els animem a aprofitar aquesta jornada comercial per promocionar el seu negoci. El Black Friday suposa una bona ocasió per fer les teves compres aprofitant els descomptes que s’ofereixen “.

“Tots els participants podran lliurar els tiquets de les compres realitzades aquest dia en l’àrea de Comerç i Turisme de l’Ajuntament durant la setmana següent, fins al divendres 1 de desembre. Per cada 30 euros se’ls lliurarà una participació. El dilluns 4 de desembre tindrà lloc el sorteig a Ràdio Altea, on s’anunciarà el guanyador del bo de 200 euros. Aquest bo es podrà utilitzar durant el mes següent en els comerços adherits a l’associació Alcea “. Ha explicat l’edil de Comerç, Anna Alvado.

Pin It on Pinterest