Select Page

Aquest matí ha tingut lloc la signatura d’inici d’obres de reparació del Camp de Futbol d’Altea la Vella, que començaran aquesta mateixa setmana i tindran un període aproximat d’execució de dos mesos, amb un pressupost de 68.365 €. Les obres permetran la recuperació i posada en valor d’unes instal·lacions municipals que feia anys que no podien utilitzar-se.

A la signatura del contracte han acudit el Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Altea, Pere Barber, i el Gerent de l’empresa alacantina Realturf, Antonio Candela, que serà l’encarregada d’executar les millores del terreny de joc d’Altea la Vella.

Realturf és una empresa establida a Crevillent però que exporta el seu material i experiència en molts països, i cada nou exercici se segueix expandint internacionalment. Per açò, segons el seu Gerent, “utilitzarem materials d’última generació per a dotar a Altea la Vella d’una instal·lació esportiva a l’altura del que es mereix la població”. A més va afegir que “tractarem amb un especial afecte a aquest projecte, ja que es troba en la nostra regió i volem que siga una obra referent”, va comentar Antonio Candela.

Per la seua banda, l’edil d’Esports, Pere Barber, destacava que “per fi hem signat el contracte d’inici d’unes obres molt esperades. Feia anys que anàvem treballant en el projecte i per fi s’ha trobat una solució al problema del camp de futbol d’Altea la Vella, que porta molts anys parat”.

Pere Barber ha explicat que “una vegada acaben les obres el camp de Futbol d’Altea la Vella tornarà a estar a la disposició de la gent d’Altea la Vella, d’Altea i de la regidoria d’Esports i totes aquelles empreses que desitgen usar-ho per a jugar els seus propis partits. A més hi haurà moltes altres activitats que tenim previstes per a donar activitat a tot el complex esportiu”.

A l’acte de la signatura de l’inici de les obres també assistia l’Alcalde, Jaume Llinares, qui ha manifestat que “s’ha tractat de cercar totes les solucions possibles, i lamente que l’administració a voltes siga massa lenta per a donar solució als problemes dels ciutadans. Però ara, amb les garanties que ofereix l’empresa, esperem haver trobat la solució a una obra dilatada en el temps i que permeta que el camp de futbol d’Altea la Vella s’utilitze amb tota normalitat”, va finalitzar el primer edil alteà.

Pin It on Pinterest