Select Page

El nou contracte elèctric, dels edificis municipals d’Altea, contribuirà amb el medi ambient en subministrar energia 100% renovable. Aquesta nova contractació eliminarà totalment la petjada de carboni, segons ha anunciat l’Edil d’Infraestructures, Roque Ferrer.

Ferrer ha informat que el contracte de subministrament d’energia elèctrica s’ha signat amb la companyia Iberdrola. El preu màxim de subministrament segons el consum estimat per al 2018 és de 186.870,09 € IVA inclòs, xifra que seguirem treballant de reduir instal•lant tecnologia d’enllumenat, aparells elèctrics i electrònics més eficients.

El regidor de l’àrea també ha volgut destacar que mitjançant esta gestió que “el que fem és orientar les inversions cap a l’atenuació de emissions de gasos nocius cap a l’atmosfera, un objectiu emmarcat dins l’acord del pacte dels alcaldes, aprovat l’any 2010”.

En conclusió, per estos motius Roque Ferrer ha dit que “esta és una bona notícia per al municipi d’Altea que a més d’estalviar econòmicament, amb unes condicions de preus fixes per als subministres de potència inferior a 15 kW i variable o indexat a OMIE per als subministres de potència igual o superior a 15 kW, l’Ajuntament d’Altea dóna un pas més endavant en pro de les energies renovables i de respecte pel medi ambient en el que vivim”.

Pin It on Pinterest