Select Page

Les obres finalitzaran a principis de desembre i deixaran els vestidors en òptimes condicions

Pere Barber, Regidor d’Esports, visitava les obres de millora i condicionament dels vestidors del Palau dels Esports, unes obres que començaven esta mateixa setmana i que s’allargaran durant tot el mes de Novembre per a reparar els desperfectes que patien estos vestidors.

Com informava Pere Barber, “estos vestidors venien patint problemes d’humitats des del primer dia, afectant a les parets, portes i fins i tot als corredors” per això des de l’àrea d’Esports i en col•laboració de Infraestructures s’han posat en marxa estes obres que “eliminaran totes les parts afectades per les humitats, tant en els corredors com a l’interior dels vestidors, en la zona de dutxes i la resta de l’habitació”.

Per a impedir que estos problemes tornen a reproduir-se “van a instal•lar-se taulells ceràmics a totes les parets amb una alçada de 1,50 metres aproximadament. A més s’ha rectificat la canaleta que és l’encarregada de desaiguar l’aigua de les dutxes, passant-la a la part central i impermeabilitzant-la per evitar al màxim possibles fugues d’aigua”.

El Regidor ha atribuït estos problemes a “les preses en que es va fer el Palau dels Esports que van provocar que els materials no foren els adequats, les parets eren totes de pladur, una cosa impensable en uns vestidors que estan contínuament en funcionament” a més, Pere Barber afegia que “les canaletes que hi havien instal•lades eren molt xicotetes per desaiguar la quantitat d’aigua que es produeix en este tipus de vestidors, on poden duxar-se a la vegada fins a 10 persones, per rematar-ho estaven mal instal•lades i no tenien la impermeabilització adequada, produint fugues d’aigua que afectaven a les parets”.

Per acabar el Regidor ha informat que estes obres tindran un cost total d’uns 40.000€ i que repararan els quatre vestidors principals del Palau dels Esports, “actualment s’esta treballant en dos vestidors, una vegada acabats es passarà a treballar en els altres dos, per poder tindre en funcionament sempre dos vestidors i que les obres afecten el menys possible a l’us de les instal•lacions”.

Pin It on Pinterest