Select Page

Després de garantir la continuïtat dels lloguers dels habitatges situats damunt del CEAM, des de dijous passat 2 de novembre s’han reiniciat els serveis que ja oferia el mateix CEAM com la piscina, fisioteràpia, perruqueria o tallers per a majors, amb el compromís de treure a concurs públic la seua adjudicació definitiva el més ràpidament possible

El passat mes d’octubre es va donar l’autorització, en sessió plenària, al fet que els habitatges tutelats del CEAM passaren a gestionar-se per la Fundació sense ànim de lucre Salut i Comunitat, que havia presentat una oferta al banc propietari de la hipoteca. D’esta forma, les persones seguiran ocupant els seus apartaments amb els seus contractes de lloguer, i es garanteix la continuïtat dels actuals usuaris i en les mateixes condicions que gaudeixen.

L’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares acompanyat del regidor de benestar social, explicaven que s’ha fet un canvi de gestió sense influència en el servei ni en el lloguer. Però en tot este procés quedava una part important per definir que era la part pública dels serveis que l’Ajuntament prestava a través del conveni amb la Fundació Els nostres Majors Vila d’Altea en la planta baixa del CEAM.

El regidor Diego Martinez, explicava el procés que s’ha seguit per arribar a un acord, “hem aconseguit que tot es faça de manera coordinada i ràpida, per no afectar als serveis i per açò l’últim divendres d’octubre es va executar l’ERE, i el dia 2 de Novembre el centre estava obert amb total normalitat”. .

Per al primer edil alteà Jaume Llinares, “era primordial que els usuaris no notaren cap aturada en els serveis, i amb l’acord que negociarem amb l’Administrador Concursal, amb el Jutge, i amb la Fundació Salud i Comunidad, la majoria de treballadors han seguit en el seu lloc de treball i la gent gran que utilitza aquest servei no haurà notat el canvi”.

Des de dijous passat dia 2 de novembre els serveis s’estan prestant amb total normalitat. L’acord actual serà per un període aproximat de 4 mesos, i durant eixe temps redactarem el plec de condicions on queden cobertes totes les necessitats i millores, que segons l’alcalde i el regidor de l’àrea, “volem implementar en este servei, i a principi d’any, iniciar el concurs públic perquè qualsevol empresa, fundació o organització interessada puga presentar-se”.

Pin It on Pinterest