Select Page

Des de la regidoria de Cicle Hídric i Infraestructures, Roque Ferrer informa de les obres de renovació de les xarxes de clavegueram dels Nuclis Històrics Tradicionals tant d’Altea com d’Altea la Vella, que afectaran als següents carrers per ser les infraestructures que pitjor estat presenten, com són les de Basseta i Portal Vell, en Altea, i dels carrers Santa Anna, Calvari i Fondo, d’Altea la Vella, del que a més a més en este últim es substituirà també el ramal d’aigua potable.

Tal com ha detallat l’edil, “la realització de les obres en estos punts del nostre municipi són més que necessàries ja que l’alt grau de degradació de les instal·lacions en tots eixos col·lectors i ramal d’aigua potable fa que hi haja infiltracions d’aigües negres i fuga d’aigua potable amb els consegüents problemes que pot implicar esta situació  no sols per a les vivendes que estan fitant sinó també als indrets municipals com els marges de pedra”.

Roque Ferrer ha indicat que “es van a invertir un total de 80.721,88€ en estes obres, en les quals es va a procedir a l’obertura de la rasa per a així poder substituir les actuals conduccions de fibrociment que es troben totalment deteriorades a més d’obsoletes i les filtracions feien que la salubritat no quedara garantida, pel que en este cas es canviarà per una de PVC de 350 mm de diàmetre per a, posteriorment, emplenar la rasa i pavimentar la zona conforme a la resta del carrer”.

Unes obres de les quals la UTE Aigües d’Altea es farà càrrec, al ofertar la proposta econòmicament més avantatjada, i que segons Roque Ferrer, després de que les inspeccions realitzades pel concessionari municipal diagnosticaren el mal estat de les xarxes de sanejament, moment en el que ha passat a ser una prioritat per a l’àrea de Cicle Hídric i Infraestructures que encapçala,  per a així poder evitar mals majors com la deterioració de la zona, immobles privats o públics i les molèsties o malestar que pogueren provocar.

 

Pin It on Pinterest