Select Page

En aquest mes de novembre Altea la Vella gaudirà d’una varietat d’activitats culturals, d’oci i gastronòmiques que l’Equip de Govern ha promogut amb un doble objectiu, el de la promoció de la zona, i el del gaudi de veïns i visitants; tot això a través d’un programa que aglutina música, cinema, conferències, jocs infantils, teatre, etc. Així ho han donat a conèixer els edils de Festes, Vicente Ripoll; Cultura, Diego Zaragozí; Altea la Vella, Mari Laviós i Comerç, Anna Alvado.

“Novembre Cultural”, és el nom triat per a aquesta nova iniciativa que abasta els caps de setmana del 10 al 12; el del 17, 18 i 19 que tindrà lloc “Música i Cuina” i del 23 al 25 d’aquest mes amb les activitats de Santa Cecília a càrrec de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella “. Segons els detalls aportats per l’edil Vicente Ripoll.

“Per primera vegada volíem fer un cap de setmana cultural a Altea la Vella i finalment ho vam unir en el temps a” Música i Cuina “, que funciona bé i que hem volgut reforçar amb activitats durant el cap de setmana anterior; en què hi haurà contacontes per als xiquets i xiquetes del CP Altea la Vella, cinema infantil al Centre Cultural a la vesprada de diumenge i teatre a la nit, a més de danses i xocolatada. La idea és que la gent puga gaudir d’aquestes activitats i es prepare per a Música i Cuina que serà el cap de setmana següent “; ha explicat el responsable municipal de Cultura.

De “música i Cuina”, l’edil d’Altea la Vella, Mari Laviós,  ha revelat que “serà el cap de setmana del 17 al 19. Hi haurà actuació de grups i solistes de l’Recreativa d’Altea la Vella, que de manera rotativa actuaran en els establiments hostalers que participen en l’activitat. El 17 es contarà un conte a la biblioteca d’Altea la Vella Vella, “La Castanyera”. Dissabte 18 hi haurà jocs infantils al matí i a la vesprada, a més d’un tardeo a càrrec de la Bandeta Bèrnia i un concert de guitarra a l’Església parroquial. El dia 19 a les 17h al centre Cultural d’Altea la Vella l’Orquestra Brass Academy d’Alacant oferirà un concert “.

Com a responsable de Comerç, Anna Alvado ha agraït la participació dels vuit establiments hostalers que participen en “Música i Cuina”. Establiments que són Restaurant Mallol, Bar de Herme, Bar Ripoll, Restaurant Ca Toni, Melitón, Bar Bèrnia, La Soleada i la Alacena. “Vull donar-li les gràcies, perquè dóna gust que la gent s’implique i col·labore. Poden ser tres caps de setmana fantàstics per a Altea la Vella “.

Per al cap de setmana del 23, 24 i 25 el protagonisme el tindrà la Recreativa Musical d’Altea la Vella i la celebració de les activitats relatives a la commemoració de Santa Cecília, però també des de la regidoria de Cultura s’ha previst, a petició de l’associació de veïns d’Altea la Vella, la repetició de la conferència “La immortalitat del guerrer. L’Estela funerària ibèrica d’Altea la Vella “, que tindrà lloc el 23 a les 20:00h a l’Extensió Administrativa a càrrec de Feli Sala i Jaume Martínez.

Pin It on Pinterest