Select Page

Aquest matí ha començat el curs d’empoderament digital per a dones que posa en marxa la regidoria d’Igualtat encapçalada per Vicenta Pérez.

El curs que es desenvolupa a l’aula d’informàtica de l’Escola d’Adults, tracta d’acostar les TIC’s a les dones majors de 40 anys i té com a objectiu transmetre a les assistents una sèrie d’habilitats comunicatives digitals que pugue contribuir a trencar la bretxa digital de gènere, donant així un pas més en el camí de la igualtat.

Segons ha informat la pròpia edil, “aquest curs que és totalment gratuït i ve finançat per la Diputació d’Alacant, servirà per aprendre a desenvolupar-se a l’hora de realitzar qualsevol gestió administrativa on-line, recerques d’informació, compres, comunicació instantània, etc. .

La presentació d’aquest curs tenia lloc aquest matí de mans del regidor de Benestar Social, Diego Martínez, que ha disculpat la no assistència de la regidora Vicenta Pérez que es troba a Madrid en una reunió al Ministeri de Medi Ambient, a més ha volgut destacar que amb fets com aquest curs es veu la pretensió que tenen les regidories d’igualtat i Benestar Social de treballar per aconseguir una igualtat real entre homes i dones

Pin It on Pinterest