Select Page

La Regidoria d’Igualtat en col·laboració amb la Diputació Provincial d’Alacant ha posat en marxa el Curs d’Empoderament Digital per a dones.

Aquest programa formatiu per a dones tindrà una durada de 15 hores distribuïdes entre els dies 6,7 i 10 de Novembre en horari matinal de 9 a 14 hores. S’impartirà al Centre Social d’Altea, on es podran inscriure totes aquelles interessades fins al 31 d’octubre.

Per obtenir més informació i per inscriure també la Regidoria d’Igualtat posa al servei de les usuàries el telèfon: 965.843.075

La Regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez, destaca la importància del programa formatiu; “És molt interessant el que es pot aconseguir amb aquest curs, que a les dones se’ls obri les portes a un món de coneixements en què estar en contacte”.

 

La Diputació d’Alacant concedeix prop de 3.000 € en subvencions

El departament d’Igualtat de la Diputació d’Alacant ha concedit dues subvencions a l’Ajuntament d’Altea per a l’any 2017.

La primera d’elles amb una quantia de 1.718’42 € per a l’Assessorament Jurídic per a la Prevenció i Eradicació de la Violència de Gènere. Concretament el programa d’assessorament jurídic a les dones i parelles en situació de crisi i/o de ruptura desenvolupat per les àrees d’Igualtat i Benestar Social. Amb aquest ajut es pretén contribuir a prevenir els maltractaments a dones i les seues filles i fills, i donar una atenció integral a les víctimes de la violència de gènere. Sent l’objectiu final, que passen de ser víctimes a ser supervivents.

L’altra subvenció, per valor de 1.220’97 €, serà per a l’elaboració del Pla d’Igualtat Municipal entre Homes i Dones.

Pin It on Pinterest