Select Page

El proper divendres 27 d’octubre, a les 20: 00h a la Biblioteca Pública, tindrà lloc la inauguració del tercer cicle “Llibres a la Tardor”, amb la presentació de l’obra “Retrat de Carlota” d’Ana Capitaine. Així ho ha donat a conèixer el regidor de Cultura, Diego Zaragozí.

Com ha explicat el responsable municipal de Cultura, “amb aquest cicle són ja cinc els que s’han posat en marxa, dues a la primavera i tres a la tardor, donat l’interès que estan despertant entre el lector”.

“Retrat de Carlota” relata el viatge que suposa ser mare d’una nena especial, amb un profund amor pels éssers humans, sempre en lluita sofrent i una gran comprensió de la vida, de la seva complexitat i la seva senzillesa.

El cicle, tindrà la seua continuïtat el divendres 10 de novembre amb “Tast de Salobre” de Joan-Lluís Moreno, novela guanyadora del primer premi de novel·la “Carmelina Sanchez-Cutillas”; el divendres 17 de novembre amb “els Parlars Valencians” de Vicent Beltrán i Carles Segura; divendres 1 de desembre amb “Història del handbol alteà” de Berto Orozco i Luis Fuster i conclourà el dijous 21 de desembre amb “l’Amfora Fenícia” d’Iván Carbonell, novel·la guanyadora del primer Premi de Narrativa Infantil i Juvenil d’Altea.

Diego Zaragozí ha conclòs convidant a la participació en aquest nou cicle “Llibres a la Tardor”, “perquè sense públic aquests cicles deixarien de tenir la seva raó de ser”.

Pin It on Pinterest